Jag ser över material och verktyg idag. Jag bläddrar och plockar. Letar fram och samlar ihop. Jag laddar idag. Laddar för helgens kurs med Monica Langwe. Det ska bli så roligt och jag ska gå kursen med en av mina bästa vänner också så det är en extra bonus. Papper och stygn heter kursen, liksom Langwes fantastiska bok.  Har du inte sett den så gå till ett bibliotek nära dig och kolla in den. Rekommenderas.


Jag bläddrar i en annan fantastisk bok, som har funnits i min bokhylla ett bra tag, en superfin inspirationsbok (som också har tydliga, pedagogiska instruktioner till allt från att sy, vika, skära, klippa böcker som att dekorera och göra schyssta papper etc). Little book of book making. Så nu är jag peppad och verkligen upplagd för kurs.


I´m atteding a bookmaking course this weekend “Paper and stitch” with Monica Langwe.
/Madde.

Tagged with:
 

One Response to Papper och stygn

  1. Karin Olofsson skriver:

    Ni kommer att ha en rolig helg. Jag gick kurs med Monica Lager förra året. Jätteinspirerande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange