Jag har ju en massa material hemma – det jag bytte med kamrat. Material till bilder, till collage. Jag har börjat. Jag har en idé. Jag har flera idéer och jobbar med alla samtidigt och har kommit olika långt med dem. I vår grundtanke så pratade vi om att göra tre bilder var, tre collage i måtten 15 x15 cm. Jag har redan fallerat på den punkten. De ramarna passade inte den här gången. Jag ville mera, så nu gör jag mera och större och flera och det vet jag att min kamrat gör också. Jag har roligt. Jag återkommer längre fram.


I´ve started making collages out of the material I got from my frined. The collage material swap we did a cuople of weeks ago. I´m having fun. A lot of fun and a lot of ideas.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.