Ord har betydelse. Ord får betydelse. Ibland liten. Ibland stor. Ibland för några. Ibland för väldigt många. Handlingar har betydelse. Handlingar får betydelse. För en själv. För andra. För få och för många fler än en hel del. Många ord och handlingar gör att andra säger och gör. Att någon gör inspirerar andra att göra. Att någon säger inspirerar andra att säga. Ord inspirerar någon att vara, andra att springa, andra att vila, andra att tänka. Ord inspirerar till gott och ont och trist och glädjefullt – beroende på vem som tittar, lyssnar och värderar. Ord och handlingar värderas alltid. Inte alltid av andra men oftast, jag vill säga alltid av en själv. Inte alltid på en gång. Ibland inte alls. Men någon gång och väldigt ofta. Ord och handlingar hjälper och stöttar. Ord och handlingar stjälper och blottar.
Ibland måste man ta ställning. Ibland måste man välja sida. Ibland för andras skull. Oftast för sin egen.
Handlingar har betydelse.
Ord har betydelse.

Words and actions matters.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange