Jamen hur gick det då, när du tävlade i finalen. I Umeå-finalen i Poetry Slam? Jag kom fyra. Jaha. Nej, det är faktiskt hur bra och roligt som helst för det betyder att jag är med i Umeå-laget som åker på SM. Nähä, SM. Ja, precis. När. Kristi himmels-helgen. Jaha. Då ska jag tävla igen. Men du så kul. Hur många är man då. Typ fyrtio-femtio personer från hela landet gör upp om SM-titeln. Oj, wow. Ja jag vet. Vart går SM då? I Jönköping. Spännande. Ja, det är hur kul som helst. Hurra för det! Ja, hurra för det!
#poetryslam

I´m going to the Swedish championships in Poetry slam. Sooooooo thrilled.
/Madde

Tagged with:
 

9 Responses to Hurra, hurra, hurra

 1. Benny Dahlberg skriver:

  Jag är sååååå glad för din skull, än en gång GRATTIS??

 2. Lillemor skriver:

  Det var väldigt kul, tycker jag. Lycka till!

 3. Elin Folkesson skriver:

  Men grattis! Vad spännande – och modigt! Det skulle jag aldrig våga :)

 4. Karin Olofsson skriver:

  Grattis och lycka till

 5. Elisabeth Bergqvist skriver:

  Grattis & lycka till ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange