För några år sedan så träffade jag på Beth Kempton och hennes Winter Writing Workshop (prenumerera på hennes nyhetsbrev – mycket trevligt, matnyttigt och inspirerande – så missar du inte nästa års workshop). Jag har gjort den ett par gånger och hoppade på den även i år. I år gjorde jag den ännu mer helhjärtad än förut och deltog i samtalen och reflektionerna i hennes facebook-grupp också och det var mycket givande.

Under den perioden hade hon en utlottning bland deltagarna och jag var en av vinnarna. Hurra och dubbelhurra. Jag vann nämligen en av hennes e-kurser och jag valde “How to be happy (and calm, organized + focused)“. En jättespännande kurs, omfattande och väldigt konkret och “hands-on”, som jag är mitt i just nu. Jag tar det lugnt (och har ända till jul på mig att slutföra den).


Jag vann inte bara en kurs, utan också hennes bok Freedom Seeker som nu har landat i min brevlåda, tillsammans med inspirationsvykort och en anteckningsbok. Hurra så roligt.
Jag har några böcker som ligger före i att-läsa-högen. Men så småningom kommer jag till den här boken också och det ser jag fram emot, för jag gissar och tror att den håller precis lika hög kvalitet som hennes kurser.


I´m the luckiest person. I´ve won a course “How to be happy (and calm, organized + focused) and a book together with some inspirational postcards and a note book. Yippie.
/Madde

One Response to Freedom seeker

  1. Karin Olofsson skriver:

    Så kul. Grattis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange