Det händer saker i ateljén. Jag har flera bilder på gång. Ganska många bilder på gång. Bilder med en utgångspunkt i lek. Lek lika med glädje lika med experiment lika med utforskande. Bilder som jag bara gör. Bara gör utan en tanke på annat än själva görandet. Jag tar den färg som blir. Jag gör det streck som kommer. Jag sätter fast den pappersbit jag har lust till. Jag värderar inte. Jag är inte uträknande. Jag göra bara bilder. Precis som det ska vara. Jag gör bilder precis som jag alltid gjort bara för att jag inte kan låta bli. För att jag måste. Jag har bilder som måste få komma ut.
Har du något som du gör, som du tycker om, som du bara inte kan låta bli att göra?

I hava a lot of art works going on in my studio. Love it.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange