Den här boken har äntligen fått uppmärksamhet (har haft den i min bokhög ett bra tag nu). Your inner critic is a big jerk av Danielle Krysa. Jag har läst ett kapitel om dagen. Lugnt och stilla. En bok om den inre kritiker vi alla har inom oss – på olika områden och i olika styrka förvisso, men den finns där. Den inre kritikern finns verkligen där och den dyker upp när man minst av allt behöver den. Boken är fylld av berättelser från Danielles liv och andra konstnärers. Hon ger exempel, tips och en och anna god idé om hur man kan gå emot och förminska sin inre kritiker.


Vår inre kritiker är verkligen en stor idiot. Den säger saker till dig, om och om igen, som du aldrig skulle säga till en annan människa.  Säg det högt för dig själv får du höra. Din inre kritiker är oförskämd, otrevlig, opedagogisk. din inre kritiker mobbar och trycker ner. Lyssna på Danielle Krysas TED Talk om den inre kritikern. Mycket nöje.

/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange