Sinnesro, sinnesfrid, lugn i sinnet eller vad man nu kallar det, det kommer. Sinnesro kommer sakta men säkert, lite i taget. Det går inte på något annat sätt. Lugnet kommer när det är dags för det. När det har landat, fastnat, funnit sin väg rätt in i hjärtat och själen. Inte förr. Bara då. Sinnesro kommer sakta men säkert. Du kan prata, läsa och reflektera. Du kan meditera, yoga och sova. Du kan vandra, springa och träna. Du kan fasta, kontemplera och göra löften. Men du kan inte forcera fram sinnesron. Den kommer sakta men säkert. En dag, en stund, en vecka är den där. Kanske inte nästa, men den kommer tillbaka. Har den infunnit sig en gång så kommer den tillbaka. Större och större. Sakta men säkert. Det kommer. Tekunskap på en söndag.

Peace of mind comes piece by piece. It´ll come to you. Don´t rush. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Tekunskap CX

  1. Karin skriver:

    Klokt. Sant.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange