Att vara tillfreds. Att känna glädje och lycka. Att sända ut ett leende (eller två) i världen. Allt det kan göra att det kommer saker i din väg. Goda saker. Leenden tillbaka. Samtal. Erbjudanden. Möjligheter i det lilla och i det stora.
Om en hittar till välmående, till en känsla av att vara tillfreds. Kanske till och med tacksamhet. Där och då kan det hända saker – då kommer det annat i din väg. Goda saker. Goda ord. Goda händelser. Allt det har riktigt svårt att hitta till de missnöjda, de irriterade, de cyniska och de bittra. Goda saker kommer till de som vet att de finns. Tekunskap på en söndag.

An attitude of gratitude brings opportunities. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.