Äntligen är påsken här. Påsk betyder att våren närmar sig – oavsett var vi bor i vårt avlånga land så är påsken en tydlig markör. Före och efter påsk. Påsk betyder också, för de allra flesta, några lediga dagar. Vissa firar påsk med påskägg, must och silltårta. Vissa åker skidor, pimplar och åker till fjällen. Några träffar hela släkten. Vissa reser bort till värmen. Några träffar inga alls. Några har hektiska dagar och några tar det lugnare än lugnast. Vissa går i kyrkan och vissa går på bio. Andra är bara hemma.

Oavsett vad du gillar och vad du gör i påsk hoppas jag att det är som du önskar att det skall vara.
Själv ska jag ta det lugnt, så lugnt, så lugnt. Jag ska prata och läsa. Kanske blir det något målat. Kanske några sällskapsspel (rekommenderar ett av de bästa spelen,  När då då?,  som är ett av få spel som fungerar utmärkt att spela på två personer). Det blir säkert en promenad eller flera. Jag ser fram emot lediga dagar och har tagit lite extra ledigt också. Hurra för tid för mig själv.

Jag önskar dig riktigt fina påskdagar.
Vi hörs snart.

It´s easter. One of the lovliest of holidays. It means that spring is here, or just around the corner.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Sköna dagar

 1. Gunilla skriver:

  GLAD PÅSK!!! – tillbaka

 2. irenejb skriver:

  Ha en skön påsk du med! Tips på fler spel som fungerar på två är Carcassonne och Settlers of Catan (har för mej att det var kul även på två). Tycker även att klassikern Ticket to Ride är okej för bara två personer.
  Ses vi i Västerås?

  • Madde skriver:

   Tack för tipsen, får kolla upp dem.
   Vi ses tyvärr inte i Västerås, har inte möjlighet att åka. Ha det riktigt fint och hälsa alla :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.