Jag försöker ägna mig åt det jag mår bra av. Jag försöker verkligen ta tid för det jag vet funkar i längden. Det går inte alltid. Det är som att vardagen kommer emellan och jag låter det vara så. Att jag inte sätter ner foten och ger mig sjutton på. Det irrirterar mig. Kan ge dåligt samvete för att jag slösar tid, väljer bort tid. För tid finns alltid. Tid finns för det jag tycker om och mår bra av. Tid finns alltid om jag verkligen vill. Om jag verkligen prioriterar.

Om jag tittar ärligt på mig själv så vet jag att jag blir bättre och bättre på det. Jag blir bättre på att prioritera mig själv. Prioritera tid att läsa. Tid att skriva. Tid att måla. Tid att reflektera. Tid att tänka. Tid att lyssna. Tid att meditera. Tid att slappna av. Tid att lyssna. Tid att yoga. Tid att se. Jag tar små, små steg i rätt riktning. Små steg som inte syns varje dag eller varje vecka eller ens varje månad. Små steg som syns när jag emellanåt stannar upp och tänker tillbaka. Tänker tillbaka och ser att de små stegen fört mig ett stort kliv fram.

Jag trivs i min länsstol i köket. Jag trivs i mitt uterum. Jag trivs i naturen. Jag trivs på min yogmatta och mitt fårskinn. Jag trivs i min ateljé. Alltså skall jag vara där. Alltså ska jag vara där.
Var ska du vara, om du nu är snäll och vänlig mot dig själv?

På senaste tiden har jag lyssnat och tagit del av en hel del musik, meditationer, avslappningar via en app som jag gillar. Kanske är det något för dig också, den heter Insight timer.

Prioritizing yourself is the key for a good life.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange