Nu packar jag ryggsäcken med vattenflaska, kamera, anteckningsbok och sesamkakor. Jag är redo för Littfest 2018. Däremot har Ko Un ställt in sin medverkan så det är trist. Men det kommer att bli så bra i alla fall. Jag ser fram emot att lyssna, skratta, förundras, förvånas, och kanske nicka instämmande.  Jag ser fram emot att i morgon bitti hämta min kära vän som kommer med nattåget och som ska “festivala” med mig. Jag ser fram emot alla möten med ord och människor. Kända, bekanta och nyfunna människor. Jag ser fram emot att vara i en festivalbubbla några dagar. Hurra!

I preparing for the literature festival Littfest. Here we go!
/Madde

2 Responses to Littfest 2018

  1. Karin skriver:

    Jag anar att du haft det toppen!
    Fint att ses i vimlet.

    • Madde skriver:

      Jajamen, riktigt fin helg (som alltid med Littfest) & fint att ses i vimlet. Vi får ses ordentligt en annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + tjugo =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange