Idag tänker jag dikter. Idag läser jag dikter. Idag redigerar jag dikter. Idag försöker jag vara dikter. I morgon skall jag läsa dikter. Mina. För andra. Jag har gått vidare till Umeåfinalen i Poetry Slam. Åtta personer tävlar. Jag är en och det är otroligt roligt. Fantastiskt roligt. Har du lust så kom, det går av stapeln i morgon på Studion i Umeå folkets hus och biljetter kan man köpa vid entrén. Hela poesikalaset startar kl.19.00.
Nej, nu skall jag fortsätta vara en dikt.
Vad gör du idag?

I´m trying to be a poem today. Inhaling poems. Living poems. Trying to eat, sleep and think poems. I´m entering my town Umeås final in Poetry Slam tomorrow. So much fun.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Jag gick till Umeåfinal!

  1. Marie Bylund skriver:

    Lycka till eller säger man spark i baken!?
    Kram från Marie

  2. […] hur gick det då, när du tävlade i finalen. I Umeå-finalen i Poetry Slam? Jag kom fyra. Jaha. Nej, det är faktiskt hur bra och roligt som helst för det […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange