Vindstilla. Sju minusgrader. Klarblå himmel. Solbrillor. Ullvantar. Öppen jacka. Längdskidor. Skidar på havet. Skidar i lössnö på skare och på skoterspår. Skoterkälkens medar har lämnat spår som funkar förvånansvärt bra för längdskidorna. Skidar längre och längre. Över och förbi öar. Skidar dit jag aldrig varit förut.

Det här är bättre än all meditation i hela världen eller så kanske det är just det. Meditation. Mindfulness. Medveten närvaro. Här och nu. Att bara tänka på det som ligger runt omkring. Att bara ta in det som är runt om kring. Harspår. Skoterspår. Isfiskespår. Hundspår. Rävspår. Spår av kängor och stavar. Skidspår. Himmel och sol. I fjärran moln. Öar. Alla öar. På vissa har jag stigit iland från båt. Nu åker jag raskt över och förbi dem på skidor.
Jag är här och nu.
Jag är i min miljö, där jag varit förut, men ändå aldrig någonsin.
Här och nu.Skiing on the sea, on the ice, on the snow. That´s just bliss.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.