Fem bilder ifrån min ateljé.
Några på-gång-bilder. Ett par bilder som andra gjort. Ett fågelhuvud som påminnelse. En dokumentation av dagens outfit. Ett självporträtt och en nästan självlysande modellmålning från väldigt länge sedan.
Den modellmålningen påminner mig om att göra det jag vill, att göra det jag tycker om och känner för, att göra på det sätt jag gillar och och har lust till just nu. Den modellmålningen påminner mig om hur många ord som åker omkring i rymden. Så mycken negativ kritik, onyanserad kritik som svävar omkring.

Den modellmålningen påminner mig om hur jag fick veta att så ser en person verkligen inte ut (som om att jag inte alltid varit väl medveten om att människor i allmänhet inte är neonfärgade). Den målningen påminner mig om att ingen pratade om proportioner, volym, perspektiv eller andra relevanta saker. Den målningen påminner mig om hur vissa bara ser ytan, det som är utanpå. Den målningen påminner mig om hur svårt det är att vara den man är.


Five photos from my studio.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange