Jag skrev om ett materialutbyte förra veckan. Nu har jag fått ett kuvert fullt av material. Det jag skall använda och göra bilder av. Collage är tanken. Material i alla möjliga material och färger. En hel del färger och kombinationer som jag inte använder själv särskilt ofta vilket är riktigt spännande. Precis så önskade jag mig det hela. Att få möta material och färger som jag inte brukar använda. Tack Ingela.


Jag har tittat på alla olika delar. Jag har sorterat och flyttat runt. Jag har lagt olika bitar bredvid varandra för att sedan flyttat dem. Jag har grupperat och omgrupperat. Allt för att lära känna, bekanta mig och se alla olika delar för vad de är och vad de kan bli. Jag har ingen aning just nu hur jag skall ta mig an dem. Var jag skall börja. Kommer nog att flytta omkring på dem lite till. Men det kommer, jag vet att det gör det.
Det här är så otroligt roligt.

This is the material I got in the swap I did with a friend. I´m now going to make 3 collages out of this. But I´m free to add things or paint and I´m free to use whatever I want or not want. This is so much fun.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange