Alla hjärtans dag.
Antingen kan man irritera sig på den – att det är en kommersiell dag och inte blir man lyckligare av gelehjärtan, eller så kan man bara bestämma sig för att det är alltid trevligt med kärlek. Du bestämmer själv hur du uppmärksammar – om du gör det – den här dagen. Alla hjärtans dag. Men jag hoppas att du uppmärksammar den. Att du ger kärlek den här dagen. Kärlek till dig själv.

Att du uppmärksammar dig själv. Ger dig själv en tanke. Ger dig själv omtanke. Att du ger dig själv tid, sömn, vila, promenad eller en god kopp te. Att du börjar med dig själv.

Tänk vilken fantastiskt kärleksfull och vänlig miljö vi skulle befinna oss i om vi var snälla och aktsamma om oss själva lite mer. Jag önskar att det var så, så därför kan vi väl börja idag. Kanske kan det spilla över på någon annan också. Kanske är det idag du hejar på den där grannen du aldrig hejat på. Dagen då du ger kassören den där komplimangen som du bär inom dig. Dagen då du ler mot den som du får ögonkontakt med. Dagen då du vinkar åt någon som ser ut att behöva en vink, en kram till den som behöver en kram…
Jag önskar dig en kärleksfull dag.

I wish you love and kindness today – to yourself and to the ones around you.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.