Klädnypor, träplattor, klämmor, trådar och gummisnoddar. Jag letar fram material idag. I helgen skall jag göra shibori. Mönstra tyg med färg. Mönstra tyg med vikningar och sömmar. Karin Lundström leder och fördelar arbetet och det här skall bli roligt. Jag färgar så lite hemma, det blir nästan aldrig av, så jag åker gärna iväg och får uppmaningen att färga. Det här blir roligt.
Jag skall göra lite bildsökningar också – för att se om jag kan komma på några vikningar och stygnade mönster som jag inte provat på förut. Vi får se vart det landar. Jag får visa er sedan hur det hela blev.
Nu ska jag plocka vidare. Ha en fin dag!

I´m doing shibori this weekend. So today I´m putting together the things I need to bring to the workshop.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange