Jag läste Tomas Sjödins bok Eftervärme och i ett kapitel där han skriver om att ha ett öppet hjärta, om läge, om att hoppa. Här citerar han Birger Norman och jag fastnar vid det citatet, skrev upp det på första bästa ställe, ateljébordet.

Ta din ståndpunkt och stå där du står.
Jag väljer en riktning.
Jag röstar på rörelse.

Birger Norman väljer inte stillastående, han väljer rörelse. Han tar ut en riktning och rör sig. Det gör jag också. Det vill jag också göra. På en rullande sten växer det ingen mossa och för det behöver man inte ens rulla särskilt fort.
Rulla.

I choose motion. I choose movement.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange