För några år sedan, 2015, för att vara exakt så skaffade jag boken The Steel like an artist Journal av Austin Kleon. En ganska roligt interaktiv bok där han utmanar till olika kreativa och reflekterande saker. Jag har gjort en hel del uppslag och utmaningar i boken. Den ligger på mitt ateljébord, redo, men nu var det riktigt länge sedan jag ens öppnade den.
Så efter att ha suttit och bläddrat lite i den och tittat på vad jag gjort hittills – varav jag publicerat några saker här på bloggen (exepelvis här, här & här) – så hittade jag ett uppslag men en fråga:


Min instinktiva bild i huvudet var min kära länsstol i köket. Den använder jag mig av när jag vilar, läser och tänker men också när jag skjuter upp saker. Det är mitt favoritsätt att skjuta upp saker på. Att bara sätta mig ner i stolen och läsa lite. Ibland i sociala medier, ibland i tidskrifter, ibland böcker. Men stolen och läsa, det är nog favoritmetoden. Så jag sträckte mig bara efter penseln och akvarellfärgerna och målade min stol.

I´ve done a spread in The Steel like an artist journal. My chair, my gorgeous chair and a book is my favorite method of procrastination.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.