I goda vänners lag. Tillsammans med vänner som gillar samma saker som mig. Tillsammans med trådar och kläde, nålar och pärlor, paljetter och goda kardemummabullar. Tillsammans med vänlighet och glädje. Tillsammans med pepp och hejarop. Tillsammans.

All inspiration som finns en kväll så här, tillsammans. Att se och ta och känna på material. Att alla generöst delar och erbjuder och visar och hjälper. Det är otroligt fina sammanhang. Otroligt fina kvällar. Översköljd av både färg, inspiration och vänlighet.Detaljer från ett par av Emma Ewadotters broderier.
Colourful inspiration. Pics from a great evening with my embroidery friends.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Översköljd

  1. Lillemor skriver:

    Hantverkande i sällskap med andra är det bästa som finns, helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange