I samma veva som jag städade lite i ateljén och hittade ett lock från en surströmmingsburk (som innehöll godis när jag fick den) och spikband så berättade Maria att hon skulle ha plåtworkshop med en grupp. Jag lade det på minnet och tänkte att det får jag prova själv någon dag.

Nu har jag letat rätt på några gamla kakformar och en ljushållare och tillsammans med en borrmaskin och popnitar så har jag gjort en ljuslampett. En enkel en, utan krusiduller och det passar mig utmärkt. Plåten reflekterar verkligen ljuset på ett fint sätt.

Om du skall testa och arbeta med plåt själv kom ihåg att inte hålla i plåten med fingrarna när du borrar i det – plåt blir oerhört vasst om du klippt i det – utan håll i det med en tång eller med hjälp av en tving.

I´ve made a sconces – a candleholder – with scrap metal and pop rivets.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.