En impression, ett intryck. Det vi första ser. Det vi första känner. Det vi första upplever. Den där förnimmelsen av en annan människa. Den känslan bor i nuet. Den känslan gäller först, här och nu. Det är inte alltid den varar. Det är inte alltid att den förblir. Ibland förstärks den, utökas och blir allt starkare – på ett bra sätt eller på ett sämre. Ibland kan vi förbländas vid det första intrycket för att sedan falla tillbaka och bli besvikna på att det inte var som det verkade. Intrycken varar inte. Känslan varar inte. Förnimmelsen varar inte. Den blir till något annat. Till något helt annat. Om det skall vara, om det skall vara gott, då handlar det om förtroende.
Förtroende varar.

Impression is for the now, trust is for the future. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.