Det är ett nytt år. 2018 får vi skriva nu. Jag önskar mig själv att det blir ett ljust år. Jag önskar ett år av lätta steg, inspiration och goda vänner. Ett år av vänlighet och värme. Ett år fyllt med ord och färg, drömmar och solstrålar. Ett år med reflektion och äventyr. Jag har ett nyårslöfte även detta år. Ett löfte, en ledstjärna, en inriktning. Det jag vill följa, guidas av och sikta emot.

Jag vill vara sann mot mig själv. Helt sann. Lyssna på det jag har inom mig, det jag behöver och det jag önskar. Agera utifrån det, utifrån mig och göra det bästa jag kan och jag ska ha så roligt som möjligt under tiden.
För att klara det, eller för att ens närma mig det, så måste jag vara modig.
Jag behöver mod att lyssna på mig själv och stå fast vid det jag vill, behöver och tror på. Jag behöver mod att kanske ibland behöva gå åt motsatt håll, eller för att inte hålla med. Jag behöver mod för att stå stadig om det blåser och när någon kanske tycker att det jag väljer är fel.

Jag vill vara sann mot mig själv och modig, mycket modig.

Här hittar du mitt nyårslöfte för 2016 och här det för 2017.

I´m giving my self a promise. A new years promise. A guideline. It´s being true to myself and being brave, very brave.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Nyårslöfte 2018

  1. […] börjat. Det pågår. Det har pågått en tolvtedels år redan nu. Januari är till ända. I mitt nyårslöfte talade jag om mod och att var sann mig själv. Att lyssna till den person jag är och vad jag […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange