Jul och nyår har varit lugnt och stilla. Precis så som jag önskade. Jag har promenerat lite. Läst en hel del. Vilat och andats. Jag har kollat på ett gäng filmer – dock så otroligt besviken över La La Land att jag stängde av den efter 45 minuter. Den är så otroligt dålig och jag kan inte påminna mig när jag sist stängde av en film helt och hållet. Jag har köpt blommor till mig själv (de står fortfarande) och en kniv gick av när jag skulle kapa stjälkarna, mycket märkligt. Jag har tänt så mycket ljus, otroligt många och fler blir det den här månaden också. Jag har ätit otroligt god mat – allt ifrån blomkålssoppa, lammytterfile, pintxos och en riktigt bra gubbröra-variant och jag har skålat in det nya året med bra bubbel och tomtebloss.
Hoppas att dina helger har varit fina och du har det bra.
Nu blickar vi framåt. Nu kör vi 2018.

My christmas and new year´s has been really calm and nice and good and relaxed. Just what I wanted and needed.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.