Det nya året har börjat. Det pågår. Det har pågått en tolvtedels år redan nu. Januari är till ända.
I mitt nyårslöfte talade jag om mod och att var sann mig själv. Att lyssna till den person jag är och vad jag behöver. Jag tycker att jag gör det. Jag tycker verkligen att året börjat bra på så vis. Jag är mycket selektiv i vad jag tackar ja till och gör. Jag vill bara göra saker som jag gillar. Som jag mår bra av. Jag har också testat nya grejer. Mod. Poetry Slam. Det var roligt. Det gör jag gärna gör det igen. Annars har januari också innehållit massage – gott för både kropp och själ – och teaterbesök. Jag har gått på utställning och jag har promenerat i vacker vinter. Jag har ätit många fantastiska skålar av min favorit  = apelsin-, granatäpplesallad med kanel. Mmmmm. Jag har broderat en smula, fortsatt med tepåsebilderna och jag har läst en hel del poesi. Marken står ut. Marken är storslagen i sitt jämnmod och sin vardag. Jag har också påbröjat en stor utrensning i min ateljé. Jag slänger, och ger bort. Jag sorterar och styr upp. Jag hittar gamla artiklar och spännande notiser och citat. Utrensningen kommer nog att ta lång tid.
Jag ser fram emot februari och det fantastiska ljus och den fantastiska vinter som brukar infinna sig då.

A summary of the month of january.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.