Ni som har följt med på bloggen ett tag vet ju att poesi ligger mig varmt om hjärtat. Jag har gjort poesiutmaningar här på bloggen där vi skrivit tillsammans utifrån en bild och jag har postat några av mina dikter. Jag har lett poesiworkshops, jag har gått skrivarkurser och jag har läst Skapande svenska på universitetet. Jag är en skrivande person.

Många är gångerna jag tänk ställa upp i ett Poetry Slam. Många gånger under väldigt många år. För ett drygt år sedan var jag anmäld till ett slam, men var tvungen att lämna återbud. Nu blir det inget sådant. Nu ska jag vara med. Det är dags för Poetry Slam. Det är på tiden. Nämligen den 25 januari på Bokcafé Pilgatan i Umeå.


Så nu sitter jag som bäst och klurar på vilka dikter jag skall ställa upp med. Har full koll på ett par, velar inför några andra. Skriver om lite. Lägger till lite. Tar bort lite. Men dikter blir det. Kanske inte de längsta i Poetry Slams historia, men likväl dikter.

I´m entering a Poerty slam, on the 25th of january. So, looking forward to it.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Dikter ska det bli

  1. Lillemor skriver:

    Lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange