Jag fick Marken i julklapp. David Väyrynens fantastiska debut. Dikter att läsa, att ta in, att känna igen sig i. Att känna igen sig i beteenden, landskap, ordlöshet och ordmångfald. Att känna igen sig i de andra, de som är långt bort men ändå närmast på nåt sätt. Att gå in i orden och berättelserna och hitta egna.


Jag har lyssnat på David själv, läsandes sina texter, sina ord och sina berättelser och då kommer de verkligen till sin rätt. Han kan det där. Med att läsa. Att berätta. Marken finns som EP också. Det vore nåt att ha. Lyssna från skivspelaren. Lyssna i hela rummet.
Men det går att lyssna på honom i alla fall, några av dikterna finns inlästa på Soundcloud, gör det. Jag ser också fram emot att lyssna till honom på Littfest i mars.
Det finns också ett tankar för dagen, om en fest i Sammakko och om jantelagen. Det är bra tankar, kanske just idag;


/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange