Att ha en målbild är bra grejer. Att se framåt, se så som man önskar det. Att sätta tonen, farten, känslan i kroppen och jobba utifrån det. Att försöka se de dagar man önskar. De situationer och händelseförlopp som man mår bäst av. Jag hoppas att detta blir en dag som leder till fred och samvaro. En dag som leder till glädje och lust. Hann du inte med det idag, fick du inte fram hela känslan, så jobba på det till i morgon istället, och dagen efter det och dagen efter det…
Tekunskap på en söndag.

May this day be the day to lead us to peace, to happiness and to joy. A wish from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange