Empati. Vänlighet. Medkänsla. Omsorg. Låt oss visa det. Något eller allt. Lite i taget. Mycket hela tiden. Att möta sig själv med vänlighet, omsorg och empati gör att det är lättare att möta världen och de i den med det samma. Att först ge sig själv det man vill ge andra. Ta först på din egen livväst innan du hjälper andra. Att möta världen med omsorg och vänlighet rundar av hörnen på det hårda. Slipar ner ojämnheter. Gör helt enkelt världen lite mjukare, lite varligare, lite vänligare, lite gladare. Tekunskap på en söndag.

Let ur be kind and compassionate to remove the sadness of the world. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Tekunskap CII

  1. Karin skriver:

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange