Julen närmar sig verkligen. Vi översköljs, och har gjort länge nu, av tomtar, glitter, ljusslingor och julklappserbjudanden. Det börjar för tidigt och är för mycket. Jag blir otroligt less. Vi uppmanas oavbrutet till allehanda inköp – många, stora och dyra. Inköp av saker som ingen vet om någon egentligen vill ha och vad ska man med så mycket saker till?

Mina utgifter är inte så stora, det brukar bara bli en handfull klappar. Jag tycker själv att det är roligt att öppna paket, att få en överraskning, så det vill jag också ge. Det brukar bli goda saker att äta och goda saker att läsa och kanske något roligt att göra. Så har jag gjort i många år nu och jag inser att jag verkligen är förutsägbar, jag kanske inte ger bort några överraskningar alls. Alla kanske redan vet och anar vad som kommer i mina paket.
Det kanske är helt okej. Det kanske är tryggt och skönt. Eller är det lite trist.
Jag kanske ska försöka tänka till lite extra i år. Några tips?

Christmas is not far away.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Julen närmar sig

  1. Ulla skriver:

    Hejsan

    Blir riktigt glad och inspirerad av det som finns i dina paket.Så klokt och så personligt innehåll .Inget fel att veta att en ny bra bok,något ätbart eller något att göra av finns i ett paket från en.Och dina paket är så vackra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.