Fyra snabba boktips, som jag kom på att fotografera just som jag lämnade tillbaka dem på biblioteket. Fyra bra böcker, på var sitt alldeles egna sätt. Tre romaner och en novellsamling. Någon helt ny och de andra har ett år eller några på nacken men alla är väl värda att läsa. Kanske är det något för dig att låna på biblioteket och planera in några läsdagar i mellandagarna eller så kan det vara fina julklappstips.
Moll är en ny bok, kom ut nu i höst och är ännu en fantastisk berättelse av Elisabeth Rynell (läs hennes andra romaner också om du inte gjort det). Morbror Knuts sorgsna leende och Till min dotter är på ett sätt uppväxtskildringar, men på helt olika sätt. Rekommenderar dem båda. Slutligen så vill jag tipsa om Stina Stoors novellsamling Bli som folk, hon har en säregen berättarröst.
Trevlig läsning!

Four books that I recomend. Perhaps as gifts for christmas.
/Madde

4 Responses to Fyra snabba boktips

  1. Elin Folkesson skriver:

    Åh, jag har missat att Elisabeth Rynell har kommit med en ny! Jag älskar hennes tidigare böcker. Den ska jag köpa till mig själv i julklapp.

  2. elisabet skriver:

    Tack! Kollar nästa gång jag går till biblioteket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange