Jag tänkte lista några av årets höjdpunkter. Höjdpunkter utifrån olika kategorier. Min personliga höjdpunkter. Jag börjar med platser. Platser som ger mig energi. Platser som ger mig lugn och inspiration. Platser som är vackra, stilla, vilsamma och energigivande.
Utan inbördes ordning så är mina höjdpunkter:
Hemma på min udde, Skeppsvik med utsikt över Bjästern, Berguddens fyr på Holmön, Gotland här illustrerad med Folhammars raukar, Skuleberget i Höga kusten,  Capellagården på Öland och sist men inte minst kaffe och en macka på en klippa i Ångermanland, fantastiska Skagsudde och Skeppsmaln.
Berguddens fyr var en helt ny plats för mig i år och dit vill jag gärna igen. Till Skuleberget har jag varit många gånger men i år var första gången jag var upp på dess topp. Det gör jag också gärna igen. Gotland och Öland kommer också att få besök fler gånger. Jag inser att alla platser har med vatten och sten att göra på nåt sätt. Tre öar, två uddar, två fyrar, klippor och berg och alltid vatten.
Fantastiska platser. Sex höjdpunkter.
Vad har du för platser som höjdpunkter under året?

These are six of my favorite places during the year. Beautiful places. Places that´s given me inspiration, energy and calmness.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange