Jag går igång på ord. Jag skriver ord. Jag läser ord. Jag tänker ord. Jag skriver tekunskap med hjälp av tepåsar. Jag skriver poesi och berättelser. Jag gör blogginlägg med ord (men mest med bilder). Ord är viktiga. Ord är en väg till mig själv genom andra. Ord är en väg till andra genom mig. Jag samlar på ord. Här är några av orden från i år som jag tar med mig till nästa.
Here are words that I´ll keep in my heart and reuse next year. Re-use. Re-think. Re-read.
/Madde

2 Responses to Årets höjdpunkter: ord

 1. Sara-Lisa Engström skriver:

  Gott Nytt SkaparÅr önskar jag Dig….S-L

  • Madde skriver:

   Gott nytt år till dig Sara-Lisa.
   Ps. Om du inte har läst den redan så rekommenderar jag “Moll” av Elisabeth Rynell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.