Vi är oändliga. Vi finns i oändligheten. Våra tankar är där. Vi kan tänka och drömma och befinna oss var som helst. Med bilder och ord – sagda, skrivna eller tänkta – kan vi vara precis var som helst. När som helst. Ett enkelt sätt för mig är genom berättelser som andra skrivit, böcker, genom andras ord befinner jag mig ständigt på nya platser, får nya upplevelser, möter nya människor. Genom att befinna sig i oändligheten blir jag mer oändlig. Blir jag större. Större i tanken, i hjärtat, i blicken och i vilan.
Så öppna upp. Tekunskap på en söndag.

Open up to infinity and become infinity. wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Tekunskap C

  1. susanna lundbladh skriver:

    Fint! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.