Vad händer om jag bara sätter dit tepåsen som den är. Tepåse med snöre och “hållare” och allt. Hur tar jag mig an det? Ja, inte alls faktiskt. Det tog stopp. Jag gjorde några streck med den vita pennan, bara för att markera formen på påsen, men annars inget. Det räcker liksom som den är. Den är nog i sig själv. Kanske har det att göra med att citatet är kvar. Citaten som jag använder som utgångspunkt till några av mina söndagsfunderingar, tekunskaperna.

Jag känner i alla fall att några fler sådana här varianter blir det inte. I så fall måste jag ha en annan idé från början. Helt enkelt en idé från början.

Teabag art, number four.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.