Här är min första tepåse-bild. Det var svårt att börja med den svarta bakgrunden så jag lade dit vit akrylfärg med en palettkniv till att börja med. Jag använde sedan ett glaze medium för att sätta dit tepåsen, en uppklippt påse. På ett ställe lade jag, som ni ser, ytterligare en bit tepåse ovanpå så att jag fick lite olika nyanser och djup. När jag hade kommit så här långt tog det stopp. Den fick ligga så här i några dagar, för jag visste verkligen inte hur jag skulle fortsätta.

Så hade jag en penna i handen och det blev en fågel. Snabbt tecknad. Förstärkt med lite vitt. Då var första försöket gjort med tepåsar. Kändes som vilket collage som helst måste jag säga, men jag gillar som sagt verkligen färgskiftningarna i tepåsen, det slumpartade.


My first try at making art on a teabag. Teabag art number one.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Teabag art I

  1. […] block är fullt. Jag startade i november i fjol och nu nio månader senare har jag fyllt blocket med tepåse-bilder. Den sista blev en karta. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange