November gick verkligen fort. November sprang fram. Jag har jobbat. Jag har tagit hand om livet och människorna i det. Jag har tänt en himla massa ljus och ätit riktigt goda clementiner. Jag har smörjt in alla skor i bra fett så att de pallar vintern. Jag har läst böcker och haft fina samtal. Jag gick omkring på en stenstrand på Gotland och jag lyssnade på bra musik. Jag har sett några bra filmer ( jag brukar låna bra filmer på bibblan – vi har lantis-tv (alltså kanal 1,  2, 4 och 6) och kör inte med netflix eller andra filmtjänster) och kan rekommendera 20th century women. Tepåsebilderna har verkligen fyllt november. Jag har verkligen gått in för att undersöka det som tema och uttryck. Det är roligt och jag kommer nog att fortsätta med det lite till.

Hur har din november varit?

A summary of the month of november.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange