Jag vet inte vem som sagt det, men jag har burit med mig det länge. Don´t let triggers from the past shoot holes all over your present. Låt inte dåtiden inkräkta på nuet. Låt inte det där gamla få ta över. Det där gamla som gör ont, som är i vägen, som hindrat, som kilar in osäkerhet och sorg. Hitta vägar att hantera det, leva med det, acceptera det, kanske till och med komma över det. Nuet blir inget bra nu, blir ingen bra framtid om oket får ligga kvar på dina axlar. Försök släppa det, lägga det åt sidan. Låta det gamla leva sitt eget liv, inte ditt liv. Aldrig ditt liv. Aldrig ditt nu.
Ditt nu är ditt och ingen annans.

Don´t let triggers from the past shoot holes all over your present. wise words, but I don´t konw who said it. Do you?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.