Maya Angelou sa; Jag har lärt mig att människor glömmer vad du sa och vad du gjorde, men människor glömmer aldrig hur du fick dem att känna. Visst kommer man ihåg och ord och ageranden – goda och mindre bra. Men det som sitter längst, det som är etsat som minnen i kroppen är hur människor fick en att känna – goda och mindre bra. Därför gör jag allt för att befinna mig med människor som får mig att känna mig viktig och bra och stark. Det blir bäst då.

People never forget how you made them feel, said the wise Maya Angelou.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hur du fick dem att känna

  1. Karin skriver:

    Stor kram till dej, Madde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange