Svenska kyrkan gör även i år en alternativ julkalender. En kalender som faktiskt passar alla människor oavsett åsikt eller tro. En kalender som manar till medmänsklighet, omtanke och empati. En kalender som manar till glädje, positiva handlingar och kärlek. Det är bra grejer. Klicka på länken så kan du skriva ut den i A4 eller A3 och hänga upp hemma, på kylskåpet i lunchmatsalen, skicka till en faster eller klippa ut alla 24 delar och klistra in i din analoga (om det nu är någon fler än jag som använder sådana längre) kalender.

An alternative calender for christmas. It´s about good deeds, positive thinking and joy.
/Madde

2 Responses to Alternativ julkalender

  1. Boël Östlund skriver:

    Javisst är den bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange