Under året, ja sedan i fjol så höll jag på med mina målade landskap. Det blev många. När det var klart och färdigt så undrade jag här på bloggen vad jag skulle ta mig till härnäst. Jag fick ett förslag av Elwa och det var “teabag-art”. Jag har tittat runt på pinterest och gjort google-bildsökningar (ett resultat är collaget ovan) för att förstå vad teabag-art är, tepåse-konst. Människor gör verkligen allt möjligt av tepåsar – klistrar, tecknar, målar, klipper, syr…
Det finns verkligen hur mycket inspiration som helst.


Det har gett mig inspiration till att testa. Jag gillar verkligen färgen som tepåsar får, de beige-bruna tonerna. Det slumpartade mönstren som blir. Så jag sparar tepåsar emellanåt. Tänker att jag skall försöka mig på att göra bilder av tepåsar. Av tepåse-papperet. Jag hittade ett litet block med svart kartong på Flying Tiger som jag tänkte använda att montera bilderna i. Jag gillar också utmaningen det blir att jobba på svart bakgrund. Blocket är 8,5 x 13,5 cm – så det är ett roligt och litet format vilket lockar mig. Nu återstår bara att börja. Men jag måste fundera lite först, ska jag ha något tema på mina bilder…?


I´m going to make some teabag-art. There is so much inspiration out there – check out pinterest or do an image-search and see what you´ll find. It´s great. I just wonder how I´ll start…
/Madde

2 Responses to Tepåse-bilder

  1. Boël Östlund skriver:

    Då får jag börja spara tepåsar också. Spännande.

  2. Elwa skriver:

    Så kul att du blev nyfiken på tepåsarnas möjligheter! På mitt Instagram hittar du några bilder från mitt skapande! Om du inte har Instagram kommer du dit ändå: http://www.instagram.com/studio_elwa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.