Jag tog fram några papper en kväll för att göra två snabba målningar. Jag filmade med en hand och tecknade med en hand, inte helt enkelt och inte alls särskilt bra – nästa gång måste jag tejpa fast mina papper och sätta kameran på stativ och kanske tända några fler lampor – men ni får i alla fall en aning om hur snabb min skiss faktiskt är.Jag har använt akrylfärg på papper. Enkelt och snabbt. Här liksom i de tidigare har jag försökt att använda en färgskala som inte är helt given för mig – en mer pastellartad sådan. Både rolilgt och nyttigt att tänk´ja på det invanda.

Two really quick paintings. Trees.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange