Höstmörker. Förmultnande löv. Strumpbyxor och halsduk. Fingervantar och kofta. En årstid med stearinljus och varmt gott te. En stund att ta fram annat som värmer. Det som värmer hjärtat. Platser och människor. Jag tar fram sommarveckan på Capellagården på Öland. Skrivarveckan. Orden. Meningarna och berättelserna. Jag tar fram alla fantastiska människor. Människor, ord och handlingar.


Jag håller alla i hjärtat och har alla ord som bränsle och energi. Jag har uppmaningar och reflektioner som motor. Jag har öppenhet och närhet som karta och kompass. Veckan ger ännu energi och passar alldeles utmärkt att plocka fram en dag som denna. En dag när hösten är som mörkast.


The week in june at Capellagården is one I hold very dear. The people. The words.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Platsen & människorna

  1. susanna lundbladh skriver:

    Dina eftertänksamma 0ch vackra ord ger också värme…som ringar på vattnet!
    Det är också fint, som så mycket här hos dig! Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange