Jag blir aldrig trött på min utsikt. På hur det ser ut hemma hos mig. Hemma på min gata, på min farstukvist, på min gräsmatta, på min brygga. Solnedgångarnas färgprakt är helt makalösa. Jag kan stå länge och bara titta. Så här såg det ut i veckan och bara fem minuter efter att jag gått in så vällde dimman in och allt blev grått och dimhöljt. Så det gäller att passa på, se när man kan, njuta när man kan.
Har du en utsikt du aldrig tröttnar på?

This is my view. The view from my lawn, my street, my house. I just love it.
/Madde

2 Responses to Oktobervackert

  1. elisabet skriver:

    Här händer det mycket utanför fönstret! Tittar jag rakt ut så ser jag bara en smutsig tegelvägg några meter bort. Ibland ser jag kontorsarbetarna innanför fönstren. Lutar jag mig lite åt vänster ser jag en bevarad bebyggelse med små röda hus från 1600-talet. Åt andra hållet ser jag bort mot det stora torget,med bil- och busstrafik, människor gående på väg åt olika håll.Och biblioteket ser jag också! Tittar jag rakt ner på gatan ser jag på mornar och eftermiddagar en ständig karavan av bilar, som stannar en stund när föräldrarna hämtar respektive lämnar sina barn på förskolan mitt över gatan. Och så ser jag tåg av småttingar iklädda färgglada västar på väg till och från en fin lekpark en bit bort. På kvällarna ser jag bilar parkerade så när gymmet som möjligt i några timmar där man får stå max 15 minuter. Tittar jag rakt upp ser jag en aning himmel. Idag är den knallblå. Och hela dagarna hör jag knackandet och sågandet från stensättarna som gör iordning gatan runt hörnet.

  2. madde madde skriver:

    Då vet jag kring vilka kvarter du rör dig, där har jag varit :) Ibland önskar jag också ett myller, en massa olika händelser och människor utanför mitt fönster – då åker jag bort lite, tillbringar tid i en stad. Sedan återvänder jag nöjd och tillfreds och längtande till vattnet och det stilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange