I oktober blev det höst, höst på riktigt. Jag inledde månaden i Göteborg och fyllde handen med vackra ekollon och goda prat och promenader. Det har regnat och blåst, men några solstrålar har också tittat ner under månaden. Löven fick mer och mer intensiva färger och fler och fler blåste av träden. Alla löv blåste av träden. Nu står kala grenar mot himlen. Jag har målat lite, läst mer och pratat en del. Jag har tillbringat mycket tid hemma, tänt en eld i kaminen, använt och ökat på stearinljusförrådet. Jag har fortsatt lyssna på tankar för dagen, tycker så mycket om att få ta del av människors funderingar och tankar. Jag gör yoga varje vecka.
Nu går vi in i november. Den första av vintermånaderna. Men någon riktig vinter lär väl dröja innan vi får se.
Jag tänker att jag fortsätter med de snabba målningarna. Förhoppningsvis gör jag några fler i november än under oktober. Och så var det där med tepåsarna.
Hur har din oktober varit?

A summary of the month of october.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.