Jo, idag är det faktiskt födelsedag. Inte min egen, jo, nästan. Det är bloggfödelsedag idag . Idag är det nio år sedan jag startade och det är faktiskt lika roligt fortfarande. Precis som jag och livet har förändrats så har bloggen också förändrats på de här åren. I början så arbetade jag mycket med mitt konsthantverk – jag gjorde smycken i ull och silver, broderade bruksföremål, gjorde unika laminerade brickor med mera. Jag gör inget av det idag. Idag inspirerar jag – mig själv och andra. Jag håller kurser, gör sagoworkshops och föreläser, även om det blivit mindre av det de senaste två åren också. Jag har haft rätt fullt upp med annat jobb. Men jag fortsätter och vem vet hur det ser ut om ett år. Då är det också stort jubileum. Tio år. Spännande. Men både nio och tio år är en lång tid, en riktigt lång tid för en blogg. Hurra!
Ha en fin dag!

Today is my blogs birthday – I´ve been doing this for nine years now. And it´s still so much fun.
/Madde

Tagged with:
 

10 Responses to Födelsedag

 1. Gunilla skriver:

  Grattis till nioåringen!!!

 2. Karin skriver:

  Hurra å grattis, kära Madde!
  Längtar efter dej. Vi hörs. Kram!

 3. Lillemor skriver:

  Hip hip hip hurrah!!!!

 4. Karin Olofsson skriver:

  Grattis till dig och din blogg

 5. Elisabeth Bergqvist skriver:

  Grattis ? du inspirerar alltid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.