Jag var i Göteborg under bokmässan och hann med en del seminarier och uppläsningar. Bland annat hade jag förmånen att lyssna till en av min stora favoriter Claes Andersson. Han läste några av sina nya dikter och han berörde mig som vanligt. Jag mötte Claes Anderssons poesi på 80-talet för första gången och han har följt mig sedan dess. Jag rekommenderar typ allt han har gjort – men jag gillar hans poesi mer än hans romaner. Heja Claes. Jag har vid några tillfällen givit er exempel på Anderssons poesi, HÄR och HÄR.

Här finns också ett klipp från ett samtal som han gjorde på bokmässan 2015. Intressant och givande.
Ha en fin dag!

I listened to the poet Claes Andersson att the book fair in Gothenburg. He is one of my all time favourites.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Claes Andersson

  1. susanna lundbladh skriver:

    Varmt tack för att du presenterade mig för Claes Andersson. Det är jag mycket glad över! Har lyssnat på samtalet från bokmässan och läst dikterna du skrivit ner här tidigare – det var inte det sista jag läste av honom!
    Min mamma var finlandsvenska och hon tycket mycket om poesi..undrar just om hon kände till Claes?! I alla fall ger detta möte mig ännu en liten länk till henne…det är fint!

    • madde madde skriver:

      Så otroligt glad jag blir av dig och din berättelse Susanna. Så fint att du hittat till Claes. Må gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange