Det finns få saker som är så bra som naturen. Dofterna, rymden, ljuden och färgerna.  Det ger nästan direkt återhämtning. Att som västerbottniska (född ångermanlänning) så är det riktigt fint att någon gång emellanåt få befinna sig i fantastisk lövskog. Vi har ju mest barr. Mängder med ekar med underbara grenverk, andra lövträd stora och höga som jag inte kan namnet på, stenar, klippor och salt hav njöt jag av tillsammans med en kär vän en eftermiddag. Det gjorde ingenting att det var blåsigt, rätt kallt och grått. Det var en riktigt fin eftermiddag i alla fall.Stora Amundön heter platsen.


There´s nothing like nature. It gives almost instant recovery, revitalization and comfort. This is Stora Amundön just outside of Gothenburg.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Återhämtning

  1. Boël Östlund skriver:

    Bästkusten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange