Min landskapsutmaning är slut. Hundra landskap blev det och tog ungefär ett år. Det har varit riktigt roligt att ha en sådan lång utmaning. Jag satte aldrig någon deadline, utan det fick ta den tid det tog.
Så nu funderar jag på vad jag skall ta mig an efter detta. Jag skulle vilja hitta på ett uppdrag, en utmaning, en serie av något slag. Jag vill göra något nytt. Att verkligen få utforska. Jag vill att det skall handla om färg och pennor på nåt sätt.
Men vad ska jag göra vad ska jag fokusera på?
Någon som har något tips?

My art-landscape challenge is done. I´ve made a hundred landscapes and it took me a year. So, what now? Any ideas?
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Vad händer nu?

  1. Elwa skriver:

    Googla på teabag art, och välj bilder. Där finns en uppsjö av kreativa idéer med begagnade tepåsar! Jag tänkte själv prova någon variant av det, man kan måla, stämpla, brodera och mycket mer. Finns även massor av inspiration på Pinterest med teabag art. Jag gillar ju återbruk, och här kan man verkligen tala om det – man tager vad man haver!

  2. […] målade landskap. Det blev många. När det var klart och färdigt så undrade jag här på bloggen vad jag skulle ta mig till härnäst. Jag fick ett förslag av Elwa och det var ”teabag-art”. Jag har tittat runt på […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange